Büyükşehirli karateciler Milli Takım’la Fransa’da

Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı’nın başarılı sporcuları Fransa'da yapılacak Karate One Premier Lig’te tatamiye çıkacak.
Ali ARICI Ali ARICI

Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı’nın başarılı sporcuları Enes Erkan, Şeyda Burucu ve Fatih Şen, 26-28 Ocak tarihleri arasında Fransa’nın Paris şehrinde yapılacak Karate One Premier Lig’te tatamiye çıkacak. Bayraktar, sporcuların Fransa’dan başarıyla döneceklerine inandıklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı’nın başarılı sporcuları Enes Erkan, Şeyda Burucu ve Fatih Şen, 26-28 Ocak tarihleri arasında Fransa’nın Paris şehrinde yapılacak Karate One Premier Lig’te tatamiye çıkacak. Milli Takım kafilesiyle birlikte Fransa’ya hareket eden sporculara başarı dileklerini ileten Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.


Başarı temennisi

Bayraktar, “Son dönemlerde sporun farklı branşlarında yükselen bir grafiğe sahibiz. Karate’de bu branşların başında geliyor. Milli Takımımızla birlikte Enes Erkan, Şeyda Burucu ve Fatih Şen’i Karate One Premier Lig mücadeleleri için Fransa’ya uğurladık. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tam. İnşallah Fransa’dan güzel sonuçlarla dönerek bizleri gurulandıracaklar. Sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs