Afrin den Pamukova Mekece Gençliğine selam var

Afrinde 11’inci gününe giren Zeytin Dalı Operasyonunda görev yapan Pamukova Mekeceli Uzman Çavuş Tanju Adıyaman dan Pamukova ve Mekece Gençliğine selam var.
Ali ARICI Ali ARICI

Suriyenin Afrin Bölgesine Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen “ Zeeytin Dalı “ harekatında 11’inci güne girilirken, Afrinde terör örgütleri ile çatışan Pamukova Mekece Mahallesinden Kahraman Uzman Çavuş Tanju Adıyaman dan Pamukovalılara ve Mekece Gençliğine selam var.

11 günden bu yana hain terör örgütü ile Afrin de mücadele eden Pamukova Mekeceli Uzman Çavuş Tanju Adıyaman, Pamukova Mekece Gençliğini unutmadı ve Afrin terör örgütlerine mezar olurken atılacak merminin üzerine “ Zeytin Dalı (Afrin) Mekece Gençliği “ yazarak “ Memleketim Sakarya Pamukova ve Mekece Gençliğine selam olsun “ dedi.

Ayrıca Pamukova İlçe jandarma Komutanı Mustafa Alpaydın’ın Afrin de “ Zeytin Dalı “ operasyonunda görev yapan arkadaşları, hainlerin üstüne İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Alpaydın’ın isminin yazdığı mermi gönderdiler ve bunu sosyal medya hesaplarında paylaştılar. 


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs