Geyve'de Diyaliz Ünitesinde Kapasite Arttı

Geyve Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesinde dört yeni diyaliz cihazı alınarak cihaz sayısı dokuza yükseltildi.

Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesine dört yeni diyaliz cihazı alınarak cihaz sayısı dokuza yükseltildi. Baştan aşağıya yenilenen ünitede daha fazla hastaya hizmet verilmeye başlandı.


Yeni binasında bölge halkına hizmet vermeye başlayan Geyve Devlet Hastanesi’nde Diyaliz Ünitesi yenilendi. Daha önce beş diyaliz cihazıyla hizmet verilen ünitede cihaz sayısı dokuza çıkarıldı.


Diyaliz koltukları ve donanımları dahil olmak üzere baştan aşağı yenilenen ünitede, tedavilerini sürdüren hastalar da yapılan çalışmadan son derece memnun olduklarını dile getirdi. Diyaliz ünitesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Hastane Başhekimi Uz. Dr. Semih Songür “Bir aydır yeni binamızda hizmet vermeye başladık. Eksiklerimizi hızla tamamlıyoruz. Başta ilçe halkımız olmak üzere Taraklı ve Pamukova’dan gelen hastalarımıza da hizmet veriyoruz. Diyaliz ünitesinde yaptığımız çalışmayla daha fazla diyaliz hastasına hizmet vereceğiz.” diye konuştu.



İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Aziz Öğütlü de, “halkımıza daha iyi sağlık hizmeti sunabilmek için Geyve Devlet Hastanesi ve tüm hastanelerimizde tespit ettiğimiz eksiklikleri tamamlamaya yönelik çalışmalarımız devam edecek” dedi.




#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs