Pamukovalı Asker Afrin'de Yaralandı

Pamukovalı Uzman Çavuş Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatında yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralı Uzman Çavuş’un sağlık durumu iyi
Ali ARICI Ali ARICI

Pamukova’nın Cihadiye Mahallesi’nden Uzman Çavuş Ekrem Kabakçı Afrin’de yaralanarak Gaziantep’te tedavi altına alındı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin Bölgesi’nde PKK/KCK/PYD-YPG ve DAEŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek amacıyla başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda hainlerin açtığı ateş sonucu yaralanan Uzman Çavuş Kabakçı, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altına alındı.


AMELİYAT EDİLDİ


Sağ gözünden ameliyat olan ve 4 gün sonra ikinci ameliyatına girecek olan Kabakçı, kendisini ziyaret eden Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’e, “Hainlerle savaşmak için biran önce iyileşip, mevziime, arkadaşlarımın yanına dönmek istiyorum” dedi. Rektör Prof. Dr. Ali Gür ise Uzman Çavuş Kabak’a “İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşacaksın” cevabını verdi.


BABA OĞLUNA GİTTİ


Uzman Çavuş Ekrem Kabakçı’nın Pamukova’da yaşayan Babası İsmail Kabakçı ve ailesi bu sabah saatlerinde Gaziantep’e gitmek üzere yola çıktılar. Baba İsmail Kabakçı “ Bu sabah Saat: 07.00 gibi haberimiz oldu. Oğlumun Gaziantep de tedavi altına alındığı ve ikinci ameliyata alınacağı söylendi. Vatan sağ olsun, vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz dualarını eksik etmesin “ dedi. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs