Alifuatpaşa Ülkü Ocakları'nda görev değişimi

Alifuatpaşa Ocak başkanlığını yürüten Bilal Küçük , Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu‘nun da katıldığı bir törenle Arif Ekinci’ye devretti.
Ali ARICI Ali ARICI

Görev değişimi, Alifuatpaşa Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda törenle gerçekleştirildi. Bilal Küçük, salonu dolduran ülkücülerden helallik isteyerek, "Geçirmiş olduğumuz bu süresi zarfında benimle birlikte gece gündüz çalışan davayı bir adım ileriye taşımak için elinden geleni yapan yönetici kardeşlerime teşekkür ediyor, Arif Başkanıma yeni görevinde başarılar diliyorum“dedi.

Bayrağı Bilal Küçük’ten alan Arif Ekinci ise, "Beni bu göreve layık gören Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu beyefendiye huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar çalışmalarına bizzat şahit olduğum ve sancağı bana devreden bilal başkanımdan Allah razı olsun" diye konuştu.

Ülkü ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Ülkü Ocakları Alifuatpaşa Başkanlığı'na Arif Ekinci reisimiz atanmıştır. Bugüne kadar görevi layıkıyla yürüten Bilal Küçük reisimizden Allah razı olsun , Arif Ekinci reisimizin kılıcını keskin eylesin“ dedi

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs