Geyve AK Gençlik ‘ten Afrin şehitlerine dua

AK Parti Geyve Gençlik Kolları ve üyeleri Atapaşa Camiinde sabah namazında buluşup Afrin Şehidleri ve tüm şehidler için dua ettiler.


Ali ARICI Ali ARICI

Namaz Çıkışı bir açıklama yapan AK Parti Geyve Gençlik Kolları Başkanı Faruk Koç: “

Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet” ilkesi ile bu millet ve hele hele söz konusu vatan olunca tek yumruk olduğunu dünya devletlerine gösterirken mazlumların da bir bakıma umudu olmuştur. Bugün de hemşehrilerimiz ellerini semaya açarak Türk askeri ve devlet yöneticileri için dua ederek Türkiye’nin bekası için hayırlı olması temennisinde bulunduk. Bizlere bu ülkeyi emanet eden şehitlerimizin ve tarihimizin kıymetini bilelim ve sahip çıkalım” diyen Başkan Koç, “Bu duygu ve düşünceler içinde başta Afrin’de Zeytin Dalı Operasyonu'nda ki şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve tüm milletimize sabırlar diliyorum” dedi.


Daha sonra sabah kahvaltısında bir araya gelen AK Gençlik üyeleri gündemi değerlendirdiler.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs