Geyve Kaymakamı Memiş Ziyaretlerini Sürdürüyor

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan ile birlikte Alifuatpaşa Mahallesinde bulunan Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu ile Alifuatpaşa Ortaokulunu ziyaret etti.
Ali ARICI Ali ARICI

Kaymakamı Memiş ilk olarak aynı binada eğitim veren Cumhuriyet İlkokulu, Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek Okul Müdürü Yusuf Adil Bilgin’den okulun eğitim öğretim faaliyetleri, ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı. Ardından okulda görev yapan öğretmenlerle bir toplantı yaparak görüş, sorun ve taleplerini dinledi. Kaymakam; özel öğretim sınıfını ziyaret ederek öğretmenlerden bilgi aldı.

Daha sonra Alifuatpaşa Ortaokuluna geçen Kaymakam İlyas Memiş; Okul Müdürü Aykut Hulusi Dinçer ve öğretmenlerden okulun eğitim öğretim faaliyetleri, spor faaliyetleri ve başarı seviyesi hakkında bilgi alarak, okul bahçesinde ve çevresinde incelemelerde bulunmasının ardından okuldan ayrıldı.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs