Başkan Kaya’dan Edirne’ye Ziyaret

Geyve Belediye başkanı Murat Kaya SATSO Kadın Girişimciler Topluluğu ile birlikte Edirne’de bulunan Kırsalın Doğal Pazarı ve Girişimci Kadınlar Doğal Ürünler Pazarında inecelemelerde bulundu.
Ali ARICI Ali ARICI

Edrine’de faaliyet gösteren Kırsalın Doğal Pazarı ve Girişimci Kadınlar Doğal Ürünler Pazarı 2015 yılında açılışı yapılmıştı.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medyada paylaşan Geyve belediye başkanı Murat Kaya: “SATSO Kadın Girişimciler Topluluğu ile birlikte Edirne ilimizde faaliyet gösteren Kadın Girişimciler, Kalkınma ve Köy Pazarı birliğini yerinde inceleme fırsatı bulduk. Geyve Belediyesi olarak yapacağımız Geyve Yöresel Ürünler Pazarımız hakkında bilgi alış-verişinde bulunduk. Yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi aldık” dedi.


İstihadama Katkı


Geyve Belediyesi olarak Sosyal Belediyecilikte öncü olmaya devam etmeye devam edeceklerini belirten başkan Kaya, “ Bir taraftan Ülkemizin ekonomik can damarı olan Tarım Sektörümüzü harekete geçirirken, diğer taraftan çiftçimizin emeğinin karşılığı tam bulması için pazar aaştırmalarına devam ediyoruz. Ayrıca ilçemizdeki bayan kardeşlerimizin istihdamına da katkı sağlamak için çaba sarfettiklerini ifade etti.


 Markalaşmata devam


Kaya, Hamdolsun Geyve olarak markalaşma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Katma değeri yüksek ürünlerimizle sadece ilçemize değil, bölgemize, Sakarya’mıza ve tüm Ülkemize katma değer kazandırıyoruz ve kazandırmaya devam edeceğiz. 

Bu organizasyon için SATSO Kadın girişimciler topluluğumuza ve Edirne Kadın Girişimciler Topluluğuna teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı. 

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs