BAŞKAN KAYA’DAN HASTA ZİYARETİ

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Geyve Devlet Hastanesinde ve Sakarya’da bulunan hastanelerde yatarak tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretin de bulundu.
Ali ARICI Ali ARICI

Her fırsatta yaşlı, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunan Başkan Kaya, Geyve Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları da unutmuyor.

Hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Kaya, ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü hastanede geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.

Vatandaşın yanındayım


Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Kaya; “Hastalık ve sağlık insan için. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor. Her zaman olduğu gibi biz hemşerilerimizin yanındayız. Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs