Cumhurbaşkanı Sakarya'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sakaryalılar ile buluştu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN



Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce Sedivan Kapalı Spor salonun dışında bekleyen binlerce vatandaşa, daha sonra salonun içine girerek, vatandaşlara özetle şunları anlattı: 2019 yılı kırılma noktası olacak. Mart ayında yerel seçimler Kasım ayında ise Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazır olun. Allah'ın izniyle bu iki seçimle Türkiye yeni bir döneme geçiyor.

Sakarya’nın yüzde 68 gibi bir oyla Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ dediğini de hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geleceğe sahip çıkan tüm Sakaryalı kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum.

İnşallah 2019 seçimlerinde de yine aynı iradeyi bekliyorum” diyerek, “Sakarya rekor oya hazır mıyız?’ diye sordu? Sakarya’nın bu yolda hiçbir zaman kendisini yalnız bırakmadığını da söyledi.

Konuşmalardan sonra yapılan seçimde; AK Parti’nin İl Yönetim Kurulu üyeleri belli oldu. Fevzi Kılıç başkanlığında AK Parti’nin il yeni yönetimi seçildi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs