Asımın Neslinden İstiklal Marşı

Geyve Elvan Bey Anadolu Lisesi öğrencileri, Asım'ın nesli olarak İstiklal Marşı'nın kabulünün 97.yıl dönümünü layıkıyla kutladı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN



Geyve Öğretmenevi salonunda düzenlenen programa; İlçe kaymakamı İlyas Memiş, Garnizon Komutanı Persn. Yzb.Taner Çolak, Belediye başkanı Murat Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Tacettin Aykol, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programı okulun edebiyat öğretmenleri Gökhan Södekoğlu ile Fatma Zeren Kuru başarıyla sundu. Elvan Bey Anadolu Lisesi müdürü Tamer Tok ev sahipliği yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Felsefe öğretmeni Feridun Esrer, Mehmet Akif Ersoy'un vatan sevgisini, İslam şairi oluşunu ve sporcu yönünü anlattı. Asım'ın nesli olan gençlerimizin, Mehmet Akif'in bilime, ahlaka, Kuran'a verdiği değeri örnek almalarını söyledi.

Öğretmen Gökhan Södekoğlu Çanakkale Destanını, Beyzanur Şafak İstiklal Marşını, Melisa Nur Şahin de Afrin'deki kahramanlarımız için yazdığı mektubu okurken duygusal anlar yaşandı.

Program Mehmet Akif'in "Allah, bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın." sözüyle sona erdi. Daire amirleri, programı hazırlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs