Geyve Ülkü Ocakları Mehmet Akif'i Andı

Geyve ilçesi Ülkü Ocakları İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. Yılında program düzenledi.
Ali ARICI Ali ARICI

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Geyve Ülkü Ocakları Başkanı İlyas Özdemir yaptı, Özdemir konuşmasında, "İstiklal Marşımız, milletimizin o zor şartlar içinde bulunduğu durumu, sahip olduğu gücü ve kararlılığı bugüne taşıyan, geçmişle geleceğimizi buluşturan, milletimizin en kıymetli ortak değerlerindendir.

Milletimizin gönlünde kıymetli bir yer edinmiş olan Mehmet Akif Ersoy, fikirleri, idealleri, mütevazı hayatı, asil duruşuyla da kendinden sonraki nesiller için önemli bir ilham kaynağı olacak diyen Özdemir, örnek alınacak bir şahsiyettir. Büyük vatan şairi Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşı'mız başta olmak üzere eserleri ve fikirleriyle her zaman saygıyla yad edilecekti’ dedi.

Konuşmanın ardından, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı anlatıldı, daha sonra, zulmü alkışlayamam şiiri okundu, İstiklal Marşı’nın kabulü ile ilgili sinevizyon ve sunum yapıldı. Program Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından son buldu.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs