Down sendromlu gencin intihar girişimini son anda çaycı önledi..!

Pamukova da dört katlı binanın çatısına çıkan ve “ Üçe kadar sayıyorum kendimi aşağı atacağım “ diye bağıran Down sendromlu gencin intihar girişimini çaycı önledi..
Ali ARICI Ali ARICI

Alınan bilgilere göre Pamukova Yenice Mahallesi Atatürk Bulvarında dört katlı binanın çatısına çıkan henüz kimliği belirlenemeyen down sendromlu genç “ Üçe kadar sayıyorum kendimi aşağı atacağım diyerek bağırmaya başladı. Polis ve Çevreden binanın önünde toplanan vatandaşlar genci atlamaması için ikna etmeye çalışırken, Atatürk Bulvarında bir çay ocağında çaycılık yapan E.Ç ( 21) çatıya çıkıp genci ikna ettikten sonra çatıdan aşağıya indirdi.

Down sendromlu gencin intihar girişimini önleyen çaycı, çatıdan indirdiği genci polis ekiplerine teslim etti. Polis ekipleri intihar girişiminde bulunan genci Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Down sendromlu gencin 4 katlı apartmanın giriş kapısından en üst kata çıkıp oradan çatıya çıkan merdivenden dört katlı binan çatısına çıktığı belirlenirken, genç neden kendini çatıdan atmak istediğini anlatamadı.

Polisler down sendromlu gencin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. 

Pamukova Halk
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs