Down Sendromlular Unutulmadı

Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık gününü kutladı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN



Geyve METAL’in Özel Eğitim öğrencileri, okul müdürü Hasan Hüseyin Kurşun, müdür yardımcıları Hakan Özkul, Turgay Memiş, öğretmenler Büşra Kamit, Şadiye Topçuoğlu, Nagihan Gülpek, Büşranur Koz ile Burak Karaoğlu eşliğinde Sakarya Kentparkı gezdiler. Daha sonra Engelsiz Kafede kahvaltı yaptılar. Öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Okul müdürü Hasan Hüseyin Kurşun konuyla ilgili şunları söyledi: Down Sendromlu bireylerin ayrımcılık ve ön yargıya maruz kalmasını önlemek, erken ve sürekli eğitimin önemini vurgulamak için, çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Engelsiz Kafede çok iyi karşılandık. 

Öğrencilerimizin güzel bir gün geçirmesine yardımcı olan Sakarya Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu’na, Büyükşehir Sosyal Hizmetler dairesi başkanı Davut Yüce’ye, Türkiye Beyazay Derneği, Engelsiz Kafeye yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Hasan Hüseyin KURŞUN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs