Z-Kütüphane Açıldı

Geyve Ortaokulunda Z-Kütüphane açıldı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Ortaokulunda yapılan Z-Kütüphanenin açılışına İlçe Kaymakamı İlyas Memiş, Garnizon komutanı Pers. Yzb. Taner Çolak, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, şube müdürü Bahatdin Aydemir, Mal Müdürü Serdar Suat Aytek, Geyve Ortaokulu müdürü Abdulkerim Bülbül, MTAL müdürü Metin Çil, Eşme Ortaokulu müdürü Ahmet Öztekin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Geyve Ortaokulu müdürü Abdulkerim Bülbül Z-Kütüphane hakkında şunları söyledi: Z-Kütüphane, Milli Eğitim Bakanlığımızın geçen yıl başlattığı “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında gerçekleştirilen bir uygulama. Burada amaç okullarımızı 7 gün 13 saat vatandaşların ve çocukların hizmetine açmak. Z-Kütüphaneler rengiyle, deseniyle, ortamıyla çocukların merak edecekleri ve vakit geçirmek isteyecekleri çok güzel bir ortama sahiptir. 

Z-Kütüphanenin açılış kurdelesini Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Garnizon komutanı Pers. Yzb. Taner Çolak ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan birlikte kestiler. İlçe kaymakamı İlyas Memiş, kütüphanenin yapımında emeği geçen okul müdürü ve öğretmenlere teşekkür etti.

Geyve Ortaokulunda faaliyete geçen Z-Kütüphaneye çocukların ilgisi büyük oldu.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs