GEYVE’li sporculardan iki önemli madalya….

29 Mart 01 Nisan tarihleri arasında Türkiye Minikler Yıldızlar Karate şampiyonası Gaziantep ilinde yapıldı.
Ali ARICI Ali ARICI

59 ilden 2727 sporcunun katıldığı şampiyonadan Geyve ilçesi sporcuları Emirhan Uygun Türkiye şampiyonu, Miray Keleş Türkiye üçüncüsü oldu.

Emirhan Uygun aldığı şampiyonluk ile ay sonu Sırbistan’da yapılacak balkan şampiyonası Milli takımına girdi. Emirhan Uygun ayrıca Gençlik olimpiyatları milli takım seçmesine girmeye hak kazandı.

Teknik direktör Uğur Kobaş, antrenörler Memduh Sakarya, Seçkin Küçükseler, Yaşar Ordu “son dört aydır çok yoğun antrenmanlar ile sporcularımızı bu şampiyonaya hazırlandı. Birkaç şansızlık yaşadık, o anlar şans olsa alacağımız madalya en az beş olurdu.

Sporcularımızı, ailelerini kutluyorum. Şampiyonaya katılmamız için maddi yardımda bulunan Kaymakam İlyas Memiş, Belediye başkanımız Murat Kaya’ya şükranlarımızı sunuyoruz.

Destek olan Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Fatih Çelikel, ilçe müdürü Nurcan Tabakoğlu, Halk eğitim müdürü Mustafa Doğan’da desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Dedi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs