53 Şehide 53 Fidan

Geyve Akdoğan İlk ve Ortaokulu bahçesine, Afrin operasyonunda Hak’kın rahmetine kavuşan 53 şehidimiz ve Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün aziz hatırası için 53 tane fidan dikildi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN



Geyve Akdoğan Ortaokulu bahçesinde düzenlenen fidan dikim programına okul müdürü Remzi Yetkin, Mahalle muhtarı Erdal Üstün ve öğretmenler ev sahipliği yaptı. Öğretmen Fatma Eker’in sunduğu programa; Geyve kaymakamı İlyas Memiş, belediye başkanı Murat Kaya, jandarma Komutanı Yzb.R.Gökhan Civek, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, müftü Ali Erhun, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Okul müdürü Remzi Yetkin, yapmış olduğu açılış konuşmasında Afrin Zeytindalı operasyonunda şehit olan askerlerimizin isimlerini yaşatmak için fidan dikimi programı düzenlediklerini belirtti.

YÖRENİN TEK OKULU

Geyve kaymakamı İlyas Memiş: “Öğrenci azlığı nedeniyle, bu civardaki köy okulları birer birer kapandı. Akdoğan okulu yörenin tek ve başarılı okulu olarak kaldı. Okul müdürünü ve öğretmenlerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Afrin şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak için fidan dikimini düzenledikleri için, emeği geçenlere de teşekkür ediyorum. “dedi.

İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında Sakarya ikincisi olan öğrenci Hilal Akyel, İstiklal Marşını okudu. Umut Akgül Dua şiirini okudu. Köyün İmam-Hatibi Hasan Biryan hoca dua ettirdi.

KAYMAKAM, KAYMAKAM İÇİN FİDAN DİKTİ

Geyve kaymakamı İlyas Memiş, belediye başkanı Murat Kaya Derik’te şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün adına fidan diktiler. Jandarma Komutanı Yzb.R.Gökhan Civek, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, müftü Ali Erhun, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar hep beraber fidan dikip can suyu verdiler. Okul idaresi davetlilere pilav, ayran, tatlı ve çay ikram etti.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Remzi YETKİN Okul müdürü

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs