Başkan Özdemir’den Üniversite Teşekkürü

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Kanunu ile Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı Başbakan Binali Yıldırım imzasıyla TBMM'ye geldi.

Ali ARICI Ali ARICI

Tasarıyla, Gaziantep Bilim ve Teknoloji, Konya, Kütahya Sağlık, Malatya Turgut Özal, İstanbul İbni Sina, Ankara Hacı Bayram Veli, Sakarya Uygulamalı Bilimler, Samsun, Sivas Bilim ve Teknoloji, Tarsus, Trabzon, Kayseri ve Kahramanmaraş İstiklal Üniversiteleri adlarıyla 13 yeni üniversite kuruluyor. Bu üniversitelere yönelik kadrolar ihdas ediliyor.

 SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ HAYIRLI OLSUN!

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, "emeği geçen herkese Geyve adına teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Özdemir " Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Kanunu ile Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı Başbakan Binali Yıldırım imzasıyla TBMM'ye geldi. Bu kanun tasarısında Sakarya'ya 2. Devlet Üniversitesi olarak kurulmasını da içeriyor. Geyve merkezli kurulacak olan Ali Fuat Paşa Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi şimdiden Sakarya’mıza, Geyve'mize hayırlı olmasını diliyorum. Üniversitenin kurulmasında büyük desteği olan başta Cumhurbaşkanımzı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, milletvekillerimize ve geçmişte bu işe emek harcayan AK Parti Geyve Eski İlçe Başkanı Muhiitin Irmak’a, Geyve Belediye başkanı Murat Kaya’ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs