Türk Sağlık-Sen’den Kültür Gezisi

Türk Sağlık-Sen Geyve Temsilciliği tarafından düzenlenen kültür turu Tarih kokan şehir Mardin’e yapıldı.

Ali ARICI Ali ARICI

Geziye Türk Sağlık-Sen Geyve temsilcisi Cemalettin Asilhan, sendika temsilcileri ve üyelerden oluşan toplam 45 kişi katıldı. 


Mardin’in tarihi ve turistik bölgelerinin ziyaret edildiği iki günlük gezi programında, Mardin Kalesi, Şehidiye Medresesi, Dara Harabeleri ve bir çok tarihi mekan ziyaret edildi. 


Düzenlenen gezi hakkında bilgi veren Türk Sağlık-Sen Geyve temsilcisi Cemalettin Asilhan, Türkiye’de sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttığını, bu artışta fiziki gelişmenin yanı sıra sağlık çalışanlarının özverili gayretlerinin de payının büyük olduğunu söyledi. 


Sendika olarak, üyelerinin moral motivasyonuna katkı sağlamak maksadıyla kültürel gezi düzenlediklerini belirten Asilhan, “Sağlık çalışanlarının memnuniyetini sağlamak amacıyla sendika olarak bu tür organizasyonlar gerçekleştirmek, çalışanlarımızı iş stresinden bir günlük de olsa uzaklaştırmak istedik. Emeği geçen değerli arkadaslarımıza, katılım sağlayan tüm üyelerimize Türk Sağlık Sen Geyve temsciliği adına teşekkür ediyorum” dedi.

Geyve Haber 


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs