Ömer Erdem Ak Parti'den Aday Adayı

Ömer Erdem aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Ali ARICI Ali ARICI

24yıldır Almanya'da yaşayan, Geyvelilerin yakından tanıdığı Siyaset Bilimci ve Ekonomist Ömer Erdem Ak Parti'dan milletvekili aday adaylığı başvurusunu Ankara ‘da AK Parti Genel merkezine yaptı.


ÖMER ERDEM KİMDİR?

1966 yılında Geyve’de doğdu. Geyve İmam Hatip Lisesi’ni 1.’lik derecesiyle tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Adapazarı’nda bankacılık mesleğini devam ettirdiği sırada 1993 yılında Avrupa’ya gitti. Almanca ve Arapça öğreniminden sonra Almanya’da “Siyaset Bilimleri” okudu. Newport Üniversitesi Uzaktan Eğitim Doktora Programı’na katılıp “Satış ve Pazarlama” adlı tezi ile mezun oldu.Almanya’da uzun süre ticaretle uğraşan Erdem, halen burada “Mali Müşavir” olarak çalışmaktadır.

2014 yılından itibaren Ankara Büyükşehir Belediyesi Danışmanlığı’nı da üstlenen Erdem, evli ve iki çocuk babasıdır.

SİYASİ ÇALIŞMALARI

Aktif siyasete, Refah Partisi Geyve İlçe Başkan Yardımcısı olarak başladı (1991). Gerek mahallî gerekse genel seçimlerde “Geyve İlçe Hatibi” olarak görev yaptı. 2007, 2011 ve 2015 genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

SOSYAL ÇALIŞMALARI

Üniversite yıllarında 2 yıl “Öğrenci Temsilciliği” yaptı. Geyve İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği’ni kurdu ve başkanlığını yürüttü. Avrupa İGMG Teşkilatı‘nda “Bölge Başkanı“ olarak hizmet etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde kurulmuş bulunan UETD kurumunda “Kurucu Üye” olarak görev aldı.

YAZI ÇALIŞMALARI

Erdem’in doktora tezi dışında, “İslam ve Müslümanlarda Denge Meselesi” adlı eseri ve çeşitli ulusal gazetelerin Avrupa baskılarında makaleleri yayımlanmıştır. “habervakti.com” siteleri olmak üzere birçok sitede yazmaya devam eden Erdem, kitap çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs