SAMEK’ten Yılsonu Sergisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Geyve'de düzenlenen Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nın (SAMEK) yılsonu sergisi açılışı yapıldı.

Ali ARICI Ali ARICI

Programa Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Eşi Gülcan Memiş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İbrahim Aktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Doğan, öğretmenler, kursiyerler ve aileleri katıldı.

 

Büyükşehir Belediyesi Orkestrasının konseri ile başlayan açılış programında Kaymakamİlyas Memiş yaptığı konuşmada; SAMEK ve Halk Eğitim Merkezimizin düzenlediği kursların halkımızın; başta ev hanımları olmak üzere kadınlarımızın, gençlerimizin yetişmesinde, kültürünü geleneklerini yaşatmasında fevkalade önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade ederek; kurslara katılan kursiyerlere ve kursların düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

SAMEK’teki Güzel Konuşma ve Diksiyon, İngilizce, El Sanatları, Dikiş, Giyim, Ahşap Boyama Kurslarına katılan kursiyerlere Kaymakamız İlyas MEMİŞ, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İbrahim Aktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Doğan, tarafından katılım belgesi verildi.

 

Daha sonra kaymakam Memiş, katılımcılar ile birlikte kursiyerlerin el emekleri eserleri sergisini gezerek ürünleri inceledi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs