Başkan Keser’e Pilavlı Teşekkür

Pamukova İlçesi, Eğriçay Köyünde belediye tarafından yapılan köy konağının açılışı Başkan Cevat Keser’in katılımıyla yapıldı.

Ali ARICI Ali ARICI

Eğriçay Mahallesinde yapımı tamamlanan Meyve Sebze Yükleme ve Depolama Yeri, Su Dolum Tankeri, Cami Çevre Düzenlemesi, Mahalle Konağı ve Aile Çay Bahçesi Yapım ve Güzelleştirme çalışmaları gerçekleştirdiği için mahalle sakinleri Belediye Başkanı Cevat Keser’e teşekkür mahiyetinde bir program düzenledi


Programa Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, İlçe müftüsü Celil Şimşek, Belediye Meclis üyeleri ve Belediye birim amirleri katıldı.


Tören öncesi köylülerle sohbet eden başkan Keser, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Sıcak ve samimi havada gerçekleşen açılış töreninde konuşan başkan Keser, Pamukova Belediyesi kendi sorumluluk alanına giren tüm köylerde (mahallelerde) aralıksız ve adil bir hizmet çalışması yürütüyor..

Her mahallede Pamukova Belediyesinin izlerini taşıyan hizmetler var. Amacımız her Mahallemizde (köyümüzde) halkımızın müşterek ihtiyaçlarına cevap verebilecek kalıcı hizmetler sunmaktır.Bu noktada çalışma arkadaşlarımız ve mahalle muhtarlarımızla birlikte ortak bir mesai harcıyoruz.Gerek İlçe Belediyesi olarak bizlerin sorumluluğunda olan işleri ve gerekse Büyükşehir Belediyesi ve Hükümetimiz eliyle görülmesi gereken işlerin takip ve uygulaması için emek sarfediyoruz.Eğriçay Mahallemizde bir dizi hizmetler gerçekleştirdik. Halkımızda yapılan hizmetlerimiz karşılık bulmuş ki bu gün burada böylesi güzel ve anlamlı bir programla dualarla, hayır pilavları ile birlikte muhteşem bir açılış yapıyoruz.Bu vesileyle her bir hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimlerine’de değinen başkan Keser: “İlçe Belediyesi, büyükşehir belediyesi ve hükümet üçlü bir sacayağıdır. Hizmetlerin etkili ve verimli olması bu üçlünün uyum ve koordine içersinde çalışmasına bağlıdır. Şimdi önümüzde bir sandık var.24 Haziranda sizlerin iradesine başvurulacak.Bizler AK Kadrolar olarak millet iradesinin üstünde hiçbir güç tanımıyor, milletin hakemliğini başvurulacak en yüce makam olarak görüyoruz. Milleti yok sayanlara, karanlık kuytu köşelerde iş çevirenlere, okyanus ötesinden talimatla hareket edenlere gereken dersi bir kez daha vereceğinize yürekten inanıyoruz. Sizlerden huzur, istikrar, ekonomik büyüme, başı dik bir dış politika, birlik ve beraberlik ruhunun devam etmesi için 24 Haziran’dan milletin sesi olan AK Partiİ’ye ve Cumhur İttifak’ına güçlü bir omuz vermenizi istiyorum. Mazlumların gür sesi, gariplerin yoldaşı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmanızı talep ediyorum.Destek sizden, takdir Yüce Allah’tandır diyerek sözlerini tamamladı.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs