Üniversite Öğrencilerinden Yoksul Ailelere Gıda Yardımı

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri, Gönül Kapısı Projesi kapsamında, köy muhtarları tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı gerçekleştirdi.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve ilçesi köy muhtarları tarafından tespit edilen yoksul ailelerin bir aylık gıda ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kendi aralarında bir organizasyon yapan ve gıda malzemelerinden oluşan yardım paketleri hazırlayan Sakarya Üniversitesi SosyalHizmet Bölümü öğrencileri, hazırladıkları yardım kolilerini yoksul ailelere teslim etti.

Gönül Kapısı Projesi

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Zafer Danış’ın Sosyal Hizmet ve Kuram yaklaşımları ders ödevi kapsamında Gönül Kapısı Projesini gerçekleştirdiklerini belirten öğrenci Öznur Yıldırım, : “ Önce sponsor bulduk. Geyve’nin uzak köylerindeki ihtiyac sahipplerini muhtarlar aracılığı ile tesbit ettik. Daha sonrada yardım kolilrinii ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Köy çocuklarınıda unutmadık. Okulda okuyan öğrencilierimize kırtasiye yardımında bulunduk. Yardımlardan sonra köylerde yaşayan çocuklarla birlikte Pamukova belediyesi Göl park Tesislerinde bir etkinlik düzenledik. Ders ödevini birlikte gerçekleştirdiğimiz sınıf arkadaşlarım Elvan Yüzücü, Zeynep Demirbağ, Zehra Çoban, Nuriye Aksoy, Beyzanur Işık, Şeyda Akyurek’e ayrıca bizlere sponsor olan Kastamonu Belediye Başkanı, Tahsin Babaş’a çok teşekkür ediyorum” 

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs