Payidar Bahçe’den görkemli açılış

Erenler Belediyesi tarafından 7 dönümlük alan üzerine kurulu Payidar Bahçe şehir protokolünün de katılımıyla resmen açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta mehteran gösterisi ve semazenler büyük beğeni topladı.

Ali ARICI Ali ARICI

PROTOKOLDEN BÜYÜK İLGİ


Erenler Belediyesi tarafından inşa edilen Payidar Bahçe görkemli bir törenle açıldı. Huzur adası olarak anılan parkın açılışına Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, milletvekili aday adayları ve vatandaşlar katıldı.


TAM NOT ALDI


Payidar Bahçe’nin açılışında sahne alan ilahi grubu, semazenler ve mehteran takımı katılımcılardan tam not aldı. Sahne gösterilerinin ardından konuşmalara geçildi. Yoğun katılımla gerçekleşen açılış, Payidar Bahçe’nin işletmecisi Özcan Canbul’un karşılama konuşması ile başladı. Canbul; “Huzurun bahçesi veya huzur adası olarak anılan tesisimiz 7 dönüm üzerine kuruldu. Projede yer alan et evimiz, dünyanın farklı bölgelerinden kahve çeşitlerimiz, dünya mutfağımız, çocuk eğlence alanımız, şelalemiz, su dünyası ve çardaklarımız ile Sakarya’yı burada misafir etmeye talip olduk. Açılışımızı onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.


Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs