AKGIDA KUPASINI DEPO KAZANDI

Ak Gıda Pamukova fabrikası ile Öz Gıda-İş Sendikası Sakarya İl Temsilciliğinin düzenlediği, 2018 yılı 9.Geleneksel Futbol Turnuvası kupasını, Pastörize Depo kazandı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


SEYİRCİ TRÜBÜNLERE SIĞMADI

Final maçını fabrika direktörü Ömer Faruk Gümüşdağ, fabrika müdürü Levent Uygar, İnsan Kaynakları Grup Direktörü Erkan Güngör, Mustafa Deniz, yönetici Zafer Akça Depolar müdürü Murat Doğan, İdari İşler Amiri Temel Karaman, Öz Gıda-İş Sakarya şubesi başkanı Hayati Özer, başkan yardımcıları Hüseyin Özkan ve Hakan Uysal ile çok sayıda taraftar izledi.

TATLI YENİLDİ 

Pamukova Çelikler Spor Tesislerinde yapılan AK GIDA kurumları arasındaki futbol turnuvasını hakem Özcan Sevinç başarıyla yönetti.

Turnuvada oyunculara ve seyircilere baklava ikram edildi. Tatlı yenilerek başlanan maçlar, yine tatlı bir şekilde dostluk havası içinde sona erdi. Turnuvayı kazanan da kaybeden de birbirini tebrik etti.


ÖDÜL TÖRENİ

Seyirciler, final maçını büyük bir heyecanla izlediler. Çekişmeli geçen maçların sonucunda Pastörize Depo; Ahmet (5), Mehmet ve Mahmut'un attığı gollerle; Steril Tatlıyı 7-5 yendi. Sonuçlar şöyle:

1.Pastörize Depo,

2.Steril Tatlı,

3.Homojen Yoğurt,

4.Süzme Peynir


GOL KIRALI

Maçlarda Recep Cengiz 21 gol atarak, turnuvanın gol kralı oldu. Kupa töreninden sonra oyuncular ve seyirciler, birbirlerini tebrik ettiler.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs