Okuma yazma öğrenen kursiyerlere sertifikaları verildi

Okuma Yazma Seferberliği Kapsamında Sertifika Töreni Düzenlendi

Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi Öğretmenevi Konferans Salonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerinde başlatılan "Okuma Yazma Seferberliği" kapsamında açılan kurslara katılım sağlayan kursiyerlere Geyve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce mezuniyet töreni düzenlendi.

Öğretmenevi konferans salonunda yapılan programa Kaymakam İlyas Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Doğan, bazı okul müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Kaymakam İlyas Memiş; okuma yazma bilmeyen insanın özgürlüğünün kısıtlandığını, yaşam kolaylığı için okuma-yazma bilmenin günümüzde büyük bir ihtiyaç ve büyük bir nimet olduğunu, "Okuma Yazma Seferberliği" kapsamında açılan bu kursların, vatandaşlarımız için bir fırsata dönüştüğünü ifade ederek, kurslara katılımlarından dolayı kursiyerlere ve kursların düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Tören kursiyerlerden Hanife Eren’in teşekkür konuşması ve Şaziye Başol ile Emine Sayan’ın şiir okumasının ardından kaymakam Memiş’in kursiyerlere Katılım Belgelerini takdimiyle sona erdi. 

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs