Geyve Sinan Bey METAL'den muhteşem defile

Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile Giyim Üretim Teknolojisi bölümü öğrencilerinin düzenlediği defile ve gösteriler çok beğenildi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Programı Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü öğretmenleri Gülcan İssi Bilaloğlu, Nagihan Durak ile Giyim Üretim Teknolojisi bölümü öğretmenleri Aysel Fırtına, Feride Arsoy ve öğrenciler hazırladı.

Okul müdürü Hasan Hüseyin Kurşun yaptığı açılış konuşmasında; emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere ve davetlilere teşekkür etti.

Programa ilçe kaymakamı İlyas Memiş, eşi Gülcan Memiş, kaymakam refiki Rumeysa Kurt, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Şube Müdürü Bahatdin Aydemir, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Doğan, okul müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Öğrencilerin hazırladığı el emeği, göz nuru ürünler ve defile çok beğenildi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs