Geyve Sağlık Meslek'te Mezuniyet Töreni

Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu (Sağlık Meslek) Lisesinin 2017–2018 Öğretim yılı mezuniyet töreninde duygusal anlar yaşandı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu (Sağlık Meslek) Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde 66 sağlık personeli adayı öğrenci kep attı. Törene Milli Eğitim şube müdürü Tahir Taş ile Bahatdin Aydemir,okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda veliler katıldı.Programı öğretmen Ceyhun Özmen ile Gözde Kahyacık başarıyla sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra, okul müdürü Metin Çil açılış konuşması yaptı. Okul müdürü konuşmasında, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi, davetlilere teşekkür etti.

Mezun öğrenciler adına 12-A sınıfından Ahunur Demirci konuşurken,Rana İclal Bağcıoğlu “Elveda Öğretmenim” adlı şiiri okurken duygusal anlar yaşandı.

Okul birincisi Sinem Pınar Pir yaş kütüğüne ismini çaktı.

Okul ikincisi Ahunur Demirci olurken, Senanur Kaşıkçı da üçüncü oldu.

Okulu kültürel ve sportif etkinliklerde il, ilçe ve bölge şampiyonalarında başarıyla temsil eden Emine Ceren Alkan, İlayda Eren ve Gülşah Demirtaş’a hizmetleri için teşekkür plaketlerini öğretmen okul müdürü Metin Çil ile Şeref Bulut verdi.

Mezun öğrencilerden Sefa Atak, 11. Sınıf öğrencisi Burak Çilingir’e bayrak; mezun öğrencilerden Şeyma Elmas ,11. sınıf öğrencisi İrem Sena Fırtına’ya flamayı teslim etti.

Mezun öğrenciler, öğretmen Zülal Orhan yönetiminde meslek andı içtiler. Mezun öğrenciler, öğretmenlerine karanfil hediye etti. Öğrenci, öğretmen ve velilerin hatıra fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs