İYİ Parti Sakarya Aday Adaylarını Tanıttı

İYİ Parti Sakarya İl Başkanlığı Geyve’de düzenlediği programla Sakarya Milletvekili Aday Adaylarını tanıttı.

Ali ARICI Ali ARICI

İYİ Parti Geyve İlçe teşkilat üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı tanıtım toplantısında Geyve İlçe Başkanı Yusuf Baran'ın selamlama konuşmasından sonra değerlendirme yapan İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan Sakarya’da birinci parti olacaklarını belirtip şu ifadeleri kullandı;

 SEÇİMDE BAŞARILI OLACAĞIZ..

 Dünya görüşü, hayat tarzı ne olursa olsun vatanın bütünlüğü, milletin birliği insani değerlere olan hassasiyeti ve demokrasiye bağlılığı ile yola çıkan biz iyiler her geçen gün çığ gibi büyüyor ve adım adım Allah’ın izni ve milletimizin teveccühü ile iktidara yürüyoruz. Ülke insanını daha fazla ayrıştırmadan, bölmeden, ötekileştirmeden yok edilen kurallarını birlikte yeniden inşaa edeceğiz. İYİ Parti teşkilatları olarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde çok çalışarak ne yapacağımızı milletimize anlatarak bu seçimde başarılı olacağımıza inancım tamdır. 


SAKARYA’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

Sakarya’da milletvekili aday adaylarımızın adaylık sıralamasının belirlenmesi zaman darlığı sebebi ile temayül yoklaması yapılmayacaktır. Genel merkezde oluşturulan yetkili kurullar ve en nihayetinde genel başkanımı tarafından belirlenecektir. Belirlenen milletvekilleri adayları teşkilat mensupları ile birlikte 24 haziran akşamına kadar çok çalışarak halkın tevecühhünü kazanacağımıza Sakarya’da birinci parti olacağımıza yürekten inanıyoruz.


İŞTE İYİ PARTİ SAKARYA ADAY ADAYLARI: Mehmet Kır, İlker Özbudak, Fatih Kaya, Şule Bayri, Zeynep Emecan ve Asena Aslan Burak.



Programda konuşan Milletvekili aday adaylarının konuşmaları şöyle;


Asena Aslan Burak, “Biz iyi insanlar bu yeni oluşumda yer almak maksadıyla bir araya geldik. Her şeye rağmen her türlü zorluğu göze alarak bu yola çıktık. Çıktığımız yol ülkenin refah seviyesinin üst noktalara çıkmaktır. AK Parti 2002 Kasım seçimlerinde iktidara geldi. İktidara gelemeden ABD ile görüşerek emperyalistlerle başa geldi. Cumhurbaşkanı İngiltere gezisi gerçekleştirdi. Biz içeriğini bilmiyoruz. Nasıl iktidara gelmeden ABD ziyareti yapmış ise şimdi ise ABD ile ilişkileri düzeltmek amacıyla yapılmış bir gezi bizce. Bu gezide bilmediğimiz anlaşmalar yapıldığını düşünüyorum..”


Zeynep Emecan, “İYİ Parti’nin aday adayları bir ailenin fertleri. İYİ Parti’nin aday adaylarından yeni tanıştıklarımız var. İşte İYİ Parti bu parti, çocuklarınızın geleceği ülkenin selameti için, onların daha huzurlu yaşayacakları, daha özgür daha demokratik bir ortamda eğitim alabilecekleri için İYİ Parti var. Kolay değil. Bizim partimiz bir kaç aylık bir parti, teşkilatlanma teşkilatların ı kurma öyle kolay değil. Eğer millet bizim arkamızda olmasaydı, bize güç vermeseydi, biz bir günde 130 bin imza topladık. Suanda sahada Sakarya’ya bakın en istekli çalışan İYİ Parti ekibi. 24 Haziran’da devlete Meral, ülkeye Meral gelecek…”


Şule Bayri: “Dünyaya nam salmış Türk milletinin hükümeti olan AK Parti döneminde büyük bir hüsran yaşamaktadır. Türk toplumunun milli manevi değerleri yerle yeksan edilmiştir. Vatan millet sevgisinden uzak siyasetçilerin yaptığı politikalar halkımıza yurt içi ve yurt dışında utançlar yaşamıştır. Bu gidişe dur diyecek İYİ Parti’dir. Bu sebeple bende milletvekili aday adayı olmak istedim. Çocuklarım, geleceğimiz için bunu kullanmak istedim. Hepinizin vekaletini istiyorum.”


Fatih Kaya: “16 yıldır ülkeyi yöneten kişilerin söylemlerinden açılım diyip kandırıldık diyenlerden, Barzani’ye kırmızı halı çekip, bayrağını. Göndere çekilenlerden, TBMM’yi işlevsiz hale getirenlerden, saraya Kabe Beştepeye kubbe diyen zihniyetten, ülke sıkıntıdayken 544 milyon tl örtülü ödenekten harcayanlardan, doların eforunun çıkışının sebebini anlamadığı, AK saraya aylık 21 trilyon para harcayan zihniyetten, bağımsızlığın semboli olan yargı mensuplarının karşısında önünü iliklemesinden yoruldum. Bunlara tamam deme zamanıdır. Ben tamam demek için buradayım. Bunu en güzel cevabını 24 Haziran’da vermek dileğiyle. “



İlker Özbudak: “Ülkemizin düzeltilmesi gereken doğrudan örneklerle karşı karşıya geldim. Mevcut düzeni eleştirmeyeceğim. Olumlu olmaktan yapıcı olmaktan yanayım. Biz Türkler şartlar ne kadar zor olursa olsun mücadele sonucu kazanmışızdır. İYİ Parti başarılı olursa sizi TBMM’de temsil etmekte onur duyacağım. Sakarya önemli bir şehirdir. Yerel ekonomimizi ve mevcut durumumuzu harekete geçirmek için hareket etmek zorundayız. Çok yakın zamanda Sakarya’yı Sakarya halkını hakettiği yerlere taşıyacağız.”


Mehmet Kır: “Türk toplumunu her alanda en ileri en iyi yerlerde gören bir siyasi şekline sahibim. Ülkemizin günü kurtarmak şeklinde yönetildiği bir yaşayışı amaç edinilmiş yönetimdeyiz. Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum hepiniz farkındadır. Dışa bağımlı bir durumdayız. Özgür düşünüp özgür hareket edemeyen bir toplum haline düşünülmekteyiz. Herkesin kurtuluşu özgürlüktür. Cesurlar hareketine katılmamım sebebi budur. Toplumsal hedeflerle bizim ülkemiz bizim geleceğimiz için buradayız.

Geyve Haber



#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs