Geyve'de Ramazan Şenlikleri Başlıyor

Geyve Belediyesi tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz Ramazan ayında yoğun bir katılımla izlenen Çocukları coşturan, coştururken öğreten Ramazan Etkinliklerinin ilki yarın akşam yapılacak.

Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Belediyesinin Ramazan’ın manevi atmosferini ve coşkusunu yediden yetmişe ilçe sakinlerine yaşatmak için yaptığı programların ilki gerçekleştiriliyor. Bu Ramazanda Geyve’li çocuklar 18-25 Mayıs ile 1-8 Haziran tarihlerinde kendileri için özel hazırlanan alanlarda Ramazan’ın neşesini doyasıya yaşayacak.


Geyve’de yarın akşam düzenlenecek Ramazan şenliği bölümünde ” Hacivat-Karagöz, Palyaço gösterileri, Çocuk yarışmaları, Aşuk-Maşuk, Keloğlan, Nasrettin Hoca, İbiş-Memiş, Disney karakterleri, Çoçuk mini disco, Ateşbaz Şhov gösterileri yer alırken programlarda çocuklara Pamuk şekeri ve allı güllü macunu ikramı yapılacak.


Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; bu yıl da Geyve’de bu yılda çoçuklarımıza unutulmaz bir Ramazan yaşatacağız. Ailelerimiz ve çocuklarımız gönüllerince eğlenecek. Hemşerilerimiz hem geçmiş Ramazanları yâd edecek hem de eğlenecek .Yarın akşam ki Ramazan etkinliğimiz Geyveli hemşerilerimiz için sahne alacak.Ramazan ayının manevi havası içinde insanımızın damağında tatlı bir tat bırakalım, çocuklarımıza tatlı bir anı olsun düşüncesi ile bu etkinlerde binlerce insanımızı bir araya getiriyoruz. Geyve Belediye parkında düzenlenecek Ramazan etkinliklerimize tüm ailelerimiz bekliyoruz.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs