Kuran Kursları Yıl Sonu Çocuk Şenliği Düzenlendi

Geyve İlçe Müftülüğünce, Müftülüğe bağlı anaokullarında öğrenim gören 4-6 yaş çocukları için yıl sonu çocuk şenlik programı düzenlendi.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve'nin İnciksuyu Mahallesinde bulunan Erkek Yatılı Kuran Kursu bahçesinde düzenlenen programa, Kaymakam İlyas Memiş, İlçe Müftüsü Ali Erhun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, öğretmenler, veliler ve çocuklar katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Kaymakam İlyas Memiş ve İlçe Müftüsü Ali Erhun birer konuşma yaptı.

Kaymakam Memiş konuşmasında; “Sizin en hayırlınız Kuran’ı öğrenen ve öğretendir” Hadisi Şerifi’nin rehberliğinde, “Ağaç yaş iken eğilir” Atasözümüzün düsturuyla çocuklarımıza genç yaşlarında Kuran eğitimi verilmesi ve dini bilgilerin öğretilmesinin önemli olduğunu ifade ederek; Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından açılan bu Kuran kurslarımızın İlçemizde açılmasında gayret gösteren başta ilçe müftüsü, kurs hocaları ve çocuklarını bu kurslara gönderen velileri tebrik etti.

Kaymakam ve protokol daha sonra yapımı tamamlanan ve Ramazan ayından sonra hizmete açılacak olan 110 yatak kapasiteli Merkez Yatılı Kuran Kursu binasında incelemelerde bulundu.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs