Geyve'de Halk Toplantısı

Devlet-Millet Buluşmaları kapsamında Geyve'nin Çamlık ve Şehren Mahallesinde mahalle sakinleriyle toplantı yapıldı.
Ali ARICI Ali ARICI

Programa Kaymakam İlyas MEMİŞ, Kaymakam Adayı Rümeysa Sena Kurt, Belediye Başkanı Murat Kaya, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. R. Gökhan Civek, İlçe Yazı İşleri Müdürü Atilla Vardar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Halk Eğitim Merkezi Müdür Mustafa Doğan, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Saban, İlçe Müftü V. Veysel Aran, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Araştırma Görevlisi Halil Serin, Sedaş Bölge Sorumlusu Levent Akın, Mahalle Muhtarları Sezai Akçay, Adem Yüksel ve mahalle sakinleri katıldı.

Toplantıda mahalle muhtarları ve vatandaşlarımızın mahalleleriyle ilgili sorunları ve talepleri görüşüldü. Kaymakam İlyas Memiş; halk toplantılarının vatandaşlarımızın sorunları ve taleplerinin mahalle sakinleriyle görüşülerek ve yerinde incelenerek tespit etmek için yapıldığını, vatandaşlarımızın bu talep ve sorunlarının ilgili kurumlara iletileceğini ve çözülmesi için de gerekli takibin yapılacağını belirtti.

Geyve Haber

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs