Kaymakam Memiş Öğrencilere Misafir Oldu

Geyve İlçe Kaymakamı İlyas Memiş Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda Liseli gençlere misafir oldu.
Ali ARICI Ali ARICI

Kaymakam Memiş, öğrencilerle sohbet ederek eğitime, hayata, huzura ve mesleğine dair tecrübelerini paylaştı; Öğrencilerin merak ettikleri konulardaki sorularını cevaplayan Kaymakam Memiş başkanlığında Aanadolu İmam Hatip Lisesi . konferans salonunda gerçekleşen sohbete öğrencilerin yanında Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Okul Müdürleri Erol Erdem ve Ahmet Erol katıldı.

Geyve Kaykamlığı tarafından İlçedeki okullarda milli, manevi ve ahlaki değerlerimizi öğrencilerimize daha iyi kazandırmak amacıyla başlatılan “Geyve’de Değerler Eğitimi Projesi” (GEDEP) ve kariyer günleri kapsamında Kaymakam İlyas Memiş Geyve İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle sohbet programında bir araya geldi.

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş yaptığı konuşmasında; öğrencilerimize kaymakamlık mesleği ile ilçe idaresi hakkında bilgi vererek kariyer planlaması yaparken tercih edilebilecek bir meslek olduğu tavsiyesinde bulundu.

Programda sohbetin değerler eğitimi ile ilgili bölümünde; İnsanın kim olduğu, kainat üzerindeki değeri, diğer varlıklardan farkı, üstün tarafları, dünyaya geliş amacı ile insanı insan yapan özellikler ve değerler hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Kaymakam İlyas Memiş'e değerli paylaşımları için teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs