Geyve'den Edirne'ye Kültür Gezisi

Geyve ilçe Kaymakamlığı tarafından ilçede eğitim gören öğrencilere yönelik düzenlenen kültür gezisiyle, öğrenciler tarihi bölgeleri gezerek öğreniyor.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Kaymakamlığı tarafından İlçedeki okullarda milli, manevi ve ahlaki değerlerimizi öğrencilerimize daha iyi kazandırmak amacıyla başlatılan “Geyve’de Değerler Eğitimi Projesi” (GEDEP) kapsamında daha önce düzenlenen Bilecik, Bursa ve İstanbul gezilerinin ardından 42 öğrencinin katılımıyla Edirne ve Çanakkale gezisi düzenledi.

Gezi; Edirne’de Selimiye Camisi, Tarihi Köprüler, Camiler Müzeler, şifahaneler ve sınır kapısı ziyaretleri ile başladı. Geceyi Eceabatta geçiren öğrenciler daha sonra Birinci Dünya Savaşında Çanakkale Cephesi’nde destan yazılarak ecdad kanıyla sulanan Gelibolu yarımadasındaki şehitlikleri, cepheleri ve tabyaları gezerek ecdadın bu vatanı nasıl koruduklarına şahit oldular.

Geyve haber 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs