GEYVE'DE 19 MAYIS COŞKUSU

Geyve'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, büyük bir coşkuyla kutlandı.
Editör Editör


Geyve'deki ilk tören Gençlik ve Spor Müdürü Nurcan Tabakoğlu'nun öncülüğünde Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı,Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesinin bahçesinde devam etti. 

 Programı METEM öğretmeni Sevda Canlıer ile Osmangazi Ortaokul öğretmeni Gökhan Er başarıyla sundu.

Törene Geyve kaymakamı İlyas Memiş, Garnizon Komutan vekili Mustafa Gündüz, belediye başkan vekili Neşet Çakır Cumhuriyet Başsavcısı Tacettin Aykol, Jandarma komutanı Yzb. R.Gökhan Civek, AK Parti İlçe başkanı Abdullah Özdemir, CHP ilçe başkanı Recep Güner, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Doğan, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Nurcan Tabakoğlu, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Öğrenciler Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini, Geçliğin Ata'ya Cevabını ve kahramanlık şiirleri okudu. Beden Eğitimi öğretmeni Fatih Özdin yönetiminde tüm öğrenciler şeref çağrısı yaptı. 

Okullar arası yapılan atletizm, şiir ve kompozisyon gibi etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Geyve Karaçam Ortaokulu öğretmeni Safiye Bostancı'nın hazırladığı Artvin yöresi oyunları, Sinan Bey METAL'in mehter takımı, HEM karate ve paten gösterileri çok beğenildi.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber 


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs