Geyve'de Ramazan Coşkusu

Geyve Belediyesi, Ramazan ayının coşkusuna çocukları ortak etti. Geçtiğimiz yıllarda başlayan ve büyük ilgi gören Ramazan şenlikleri yine yoğun katılımla gerçekleşti.
G
Ali ARICI Ali ARICI

eyve’nin geleceği çocuklar, aileleri ile birlikte unutulmaz bir gece yaşadı. Belediye Parkı’nı tıklım tıklım dolduran Geyveliler sahne şovları ve yarışmalarla coştu. Doyasıya eğlenen çocuklara ücretsiz pamuk şeker ve allı güllü macun dağıtıldı.

Cumhuriyet Meydanını dolduran çocuklar ve aileleri, hazırlanan programı dikkatli izleyip eğlence ve yarışmalarda sahneye fırladı. Animatörler eşliğinde çocuklara özel yarışmalara yoğun katılım oldu.

Perde oyunu olan Hacivat&Karagöz Geyve’de canlı olarak sahnelenirken Aşuk ile Maşuk Nasreddin Hoca, Ateşbaz, Hüsmen Ağa, palyaçolar, oyun koçları gece yarısına kadar Geyveli çocukları coşturmayı başardı.

Yarışmaları organize eden ve geceyi sunan organizasyon ekibi olarak büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek kendileriyle Geyve’yi buluşturan Belediye Başkanı Murat Kaya’ya teşekkür etti.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya: “Yoğun katılımla Ramazan etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Belediye olarak parkımızın tadilatı nedeniyle Cumhuriyet Meydanında çocuklarımıza unutamayacakları bir ramazan yaşatmayı hedefledik. Ailelerimiz ve çocukları gönüllerince eğlenecekler. Hem geçmiş ramazanlar yâd edilecek hem de eğlenilecek. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Herkes gönüllerince eğlenir inşallah. Katılan herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Geyve’deki Ramazan Şenliklerinin finali ilçe gençlerinin hazırladığı Big-box gösterisi ile noktalandı.

Geyve Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinin ikincisi 25 Mayıs Cuma akşamı Cumhuriyet Meydanında yapılacak.

23 Haziran’da bir gösteri daha yapılacak

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs