Kır:'Kapısını çalmadığımız kimse kalmayacak'

İlçe turlarını sürdüren İYİ Parti Sakarya Milletvekili adayı Mehmet Kır, Geyve ilçe teşkilatını ziyaret etti.
Ali ARICI Ali ARICI

İlçe turlarını sürdüren İYİ Parti Sakarya adayı Mehmet Kır, ,gece gündüz durmadan çalışarak İYİ Parti’nin ülkemizi feraha çıkaracak projelerini halkımıza anlatmaya devam edeceğiz” dedi. 

Geyve İlçe başkanı Yusuf Baranla ile görüşen Kır, kent merkezi başta olmak üzere ilçe ve köylerde büyük bir teveccühle karşılandıklarını söyledi. Türkiye’nin gerek ekonomi gerekse dış politikada yaşadığı sıkıntılara İYİ Parti kadrolarının dur diyeceğini belirten Kır, Sakarya’nın da hak ettiği yatırımlara İYİ Parti iktidarıyla kavuşacağını ifade etti. Vicdanının sesini dinleyerek İYİ Parti’den aday olduğunu da hatırlatan Kır, “Biz rant peşinde koşan, koltuk sevdasında olan insanlar değiliz. Tek derdimiz ülkemiz ve Sakarya. Kimin elini sıkıyorsak ah işitiyoruz. İşsizlik başını almış gidiyor. Esnaf perişan durumda. Bölgemizde hayvancılık bugün dibe vurmuş durumda. Sağlıkta ve turizmde istediğimiz seviyeye hiçbir zaman ulaşamadık. Bunların çözümü için İYİ Parti kadroları olarak yollara düştük” dedi.

Vatandaşlara boş vaatler değil, yapıcı ve kalıcı projeler sunduklarını da belirten Kır, “Buraya gelirken esnaf ziyaretlerimiz oldu. Bir çok sıkıntılarını bize iletiyorlar. Vatandaşlar, et fiyatlarından tutunda peynire varıncaya kadar fiyat pahalılığından şikayetçi. İYİ Parti’nin başta genel başkanımız Meral Akşener olmak üzere kendine güvenen ve cesur kadroları var. Her sorunun üstesinden gelebilecek iradeye sahibiz. 25 Haziran sabahı Geyve başta olmak üzere 16 ilçemiz İYİ olacak” diye konuştu.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs