İyi Parti Milletvekili adayı Kır; 'Çiftçiler ağır maliyetler altında eziliyor..'

İyi Parti Milletvekili Adayı Mehmet Kır Pamukova Hayrettin Mahallesini ziyaret etti.. Kır, çiftçilerin ağır maliyetler altında ezildiğini belirtti..

Ali ARICI Ali ARICI

İyi Parti Sakarya Milletvekili adayı Mehmet Kır, İyi Parti Pamukova İlçe Başkanı Kemalettin Yörük ve yönetim kurulu üyeleri 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ile Milletvekili seçim çalışmaları kapasamında Pamukova Hayrettin mahallesini ziyeret ettiler.

Teravih namazını Hayrettin Mahallesinde kılan İyi Parti Milletvekili adayı Mehmet Kır ve İyi Parti İlçe Teşkilatı, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldiler.Milletvekili adayı Kır, Güney Sakarya’nın adayı olarak Hayrettin Mahallesinde olduğunu ifade ederek, şeftali, üzüm, soğan, ayva, kiraz, çilek ve diğer tarım ürünlerinin hak ettiği değeri görmediğini, çiftçinin ağır girdi maliyetlerinin altında ezildiğini söyledi.


İyi Parti Milletvekili Adayı Mehmet Kır, Milletvekili olması halinde ağırlıklı olarak çiftçilerin sorunlarını ele alacağını ifade etti ve “ Çiftçi ürettiği ürünün parasını cebine koymadan mazota, gübreye, tarımsal ilaca, tarım işçisine ödüyor. Yetmiyor tarlasını satıyor, bankalara muhtaç hale geliyor. Ben Allah’ın izni siz değerli hemşerilerimin mübarek oylarıyla milletvekili olduğum zaman ağırlıklı olarak bu konulara kafa yoracak ve haftanın en az 4 gününü Pamukova, Geyve ve Taraklı’da geçireceğim. destek sizden, takdir Yüce Mevla’dandır ” dedi.

Hayrettin Mahallesi ziyareti sonrası Milletvekili Adayı Kır, İyi Parti İlçe Başkanı Yörük ve yöentim kurulu üyeleri Pamukova Kent Parkta vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler.

Pamukova Halk

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs