Geyvespor'dan Teşekkür Ziyareti

Geyvespor Kulübü Başkanı Erdinç Tuna ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kaymakamı İlyas Memiş ile Belediye Başkanı Murat Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Ali ARICI Ali ARICI

2017-2018 sezonunda mücadele ettiği Sakarya 1.Amatör Liginden Süper Amatör ligine yükselme başarısı gösteren Geyvespor Kulübü’nün Başkanı Erdinç Tuna ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam İlyas Memiş ile Belediye Başkanı Murat Kaya’yı makamlarında ziyaret ederek desteklerden dolayı teşekkür ettiler.


Süper Amatör liginde kalıcı olmak istediklerini ifade eden Geyvespor Başkanı Erdinç Tuna; sezon boyunca kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve destek için Kaymakamımız İlyas Memiş ile Belediye Başkanımız Murat Kaya’ya teşekkür ediyoruz. Bizler her kapısını çaldığımızdan bizlere hep destek verdi ve bizlerin şampiyonluğunda emekleri büyük oldu. Hep birlikte Geyve olduk, hedefimiz yeni alt yapımız ile futbolda marka ilçe olmaktır” diye konuştu.


Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Kulüp Yönetimine ve önümüzdeki yılda Geyve Spor’a Süper Amatör Ligde başarılar diledi.Başkan Kaya ayrıca Şampiyon Geyvesporumuzun değerli yönetimine bu anlamlı plaket ve bu güzel forma için teşekkür ediyorum, dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam İlyas Memiş, “Süper Amatör Ligine yükselme başarısı gösteren Geyvespor futbol takımı önemli bir başarıya imza attı. Futbol takımının oyuncuları başta olmak üzere başarıda emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. İlçemizin takımı şampiyon olarak bizlere büyük gurur yaşattı. İnşallah bu başarılı grafik bir üst ligde de olur da bizlerde takımımızla daha da fazla gururlanırız” dedi.


Ziyaret Geyvespor Başkanı Erdinç Tuna’nın Kaymakam İlyas Memiş ve Belediye Başkanı Murat Kaya’ya adlarının ve il plaka rakamlarının yazılı olduğu forma ve plaket takdimi ile sona erdi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs