Geyve'de Çocuklar Eğlenceye Doydular

Geyve Belediyesi tarafından her haftada birgün düzenlenen Ramazan eğlencelerinin üçüncüsü gerçekleşti. Cumhuriyet Meydanı doldu taştı. 7’den 70’e herkes eğlenceye doydu.
Ali ARICI Ali ARICI

ESKİ RAMAZANLARI YAŞADILAR

Ateşbaz’ın nefes kesen gösterisini soluksuz izleyen Geyveliler, Pamuk Şekeri ve allı güllü ile eski Ramazanları yeniden yaşarken, çocuklar ise Hacivat&Karagöz, Aşuk ile Maşuk, Nasreddin Hoca, Hüsmen Ağa ile doyasıya eğlendiler.

7’DEN 70’E EĞLENCE

Daha çok çocuklara yönelik hazırlanan Ramazan Şenlikleri, tüm Geyve halkını sokaklara dökerken, en az çocuklar kadar büyüklerde eğlendi. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, geleneklerine bağlı nesiller yetiştirmek, bazı değerleri unutturmamak için başlattıkları Ramazan Eğlenceleri’nin üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini belirterek; “Bu mübarek ayı 7’den 70’e tüm Geyve halkımız ile birlik içinde geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ‘Geyve’de Ramazan bir başkadır’ diyor ve bu farkı halkımıza yaşatıyoruz” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ DEĞERLERİMİZ İLE TANIŞTI

Geyve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen Ramazan Eğlencesi’ne katılan vatandaşlar, kendilerine eski Ramazanları yaşatan ve çocuklarını bu değerlerle tanıştıran Belediye Başkanı Murat Kaya’ya teşekkür ettiler.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs