Ülkü Ocakları İftar Yemeği Düzenledi

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığının düzenlediği, “İlk Oyum MHP’ye Türk Gençliği MHP diyor” programı Geyve’de gerçekleşti.

Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Ülkü Ocakları hizmet binasının bulunduğu Santral meydanında düzenlenen “İlk Oyum MHP’ye, Türk Gençliği MHP Diyor” iftar birlikteliğine MHP Sakarya Milletvekili Adayı Muhammed Levent Bülbül, MHP Sakarya Milletvekil Adayı Şerafettin Kaya, Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Geyve Ülkü Ocakları Başkanı İlyas Özdemir ile ülkücü gençler katıldı.


“İlk Oyum MHP’ye, Türk Gençliği MHP Diyor” iftar birlikteliğinde Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu yaklaşan seçimler ile ilgili olarak gençlere seslendi.Sofuoğlu, Ülkü Ocakları olarak tek amaçlarının müreffeh medeniyetler seviyesine ulaşmış bir Türkiye inşa etmek olduğunu söyledi.


Sofuoğlu; Türk Milleti 24 Haziran’da seçime gitmektedir. Bu seçim hiçbir seçime benzemeyerek, siyaset üstü bir seçim olacaktır. Bitmek tükenmek bilmeyen Türk düşmanlıklarını her fırsatta sergileyenlerin, 15 Temmuz’da başaramadıklarını tamamlamak isteyenlerle vatanını, milletini her şeyden çok seven Necip Türk Milletinin ebed müddet varlığını ilan edeceği bir seçim olacaktır. Bu vesile ile Müslüman Türk gençliği olarak omuzlarımızdaki yük ağırdır. Şerefli mazisinden almış olduğu emaneti geleceğe emin adımlarla bırakacak olan Türk Gençliği, Allah’ın izni ile 24 Haziran’da Müslüman ve Türk düşmanlarına geçit vermeyecektir. Sizler Sultan Alparslanların, Fatih Sultan Mehmetlerin, Mustafa Kemal Atatürklerin miraslarını sizden sonraki nesillere taşıyacak olan Türk gençliğisiniz. Vatan sizsiniz, millet sizsiniz, bayrak sizsiniz. Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylemiş olduğu üzere ‘Ey Yükselen yeni nesil! Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk. Onu yükseltecek, sürdürecek sizsiniz.’ Başbuğ Alparslan Türkeş’in de söylediği gibi ‘Hepiniz birer Türk bayrağısınız. Bayrağı lekeletmeyin, kirletmeyin, yere düşürmeyin’ Ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de buyurduğu üzere, ‘Siz geleceksiniz, gelecek sizsiniz.’


Mhp Sakarya Milltvekili adayı Şerafettin Kaya; Mensubiyetiyle onur duyduğum kutlu Ülkücü Hareket ülke siyasetinin tıkandığı her dönemde İnsiyatif alarak devletinin ve milletinin bölünmez bütünlüğünü korumak adına milli bir duruş sergileyen politika izlemiştir. Ülke üzerinde Ermepryal güçlerin oynadığı oyunu dün olduğu gibi bugün de bozmuştur. 15 temmuz hain darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren”Bu bir kalkışmadır, tüm birlikler görev yerlerine dönsün. Şu andan itibaren desteğimiz hükümetin yanındadır!..” açıklamasını yapan tek lider MHP genel başkanı sayın Devlet BAHÇELİ’dir. Bugün ise Cumhur İttifakı’na destek vererek ülkemizin ve milletimizin bekası için “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” anlayışı ile desteğimizi 2023 tarihine kadar destek vereceğimizi deklere ettik. Cumhur İttifakı iki ayaklı Hükümet Sistemi’dir. Bu sistemi bütünüyle engellemeye güç getirmeyeceğini anlayan hain yapı, siyasi ve ekonomik argümanlar ile manipüle ve sabote etmek gibi beyhude gayret içindedir. Cumhurbaşkanlığı seçiminin kesintiye uğraması halinde Sakarya’da MHP.nin 7-7 yapmasının hiçbir anlamı yoktur. Bu gerçeğin altını çiziyoruz, saha çalışmalarında halkımızı bu yönde var gücümüzle uyarmaya çalışıyoruz. Ülkücü Hareket hiçbir terörist ve bölücü yapıya izin vermeyecek, ülkenin sigortası olmaya devam edecektir. Aziz milletimiz 24 haziran akşamı ezici bir üstünlükle sandıkta Cumhur İttifakı’nı zafere taşıyacaktır. Bu seçim bir milattır; Türkiye artık dünyada süper güç olarak yerini alacak ve yükselişini hiçbir güç engeleyemeyecektir. Bugüne kadar 35 vekil ile yapmış mücadeleyi daha fazla başarıya ulaştırmak için halkımızdan MHP kadrolarına teveccüh göstermesini istirham ediyoruz, bize olan sevgilerini 24 Haziran akşamı sandıkta göstermelerini talep ediyoruz. MHP.nin tüm adayları bu uğurda elini değil gövdesini taşın altına koyarak canla-başla mücadele etmektedir.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs