Kaymakam İlyas Memiş’in Ramazan Bayramı Mesajı

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Ramazan bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ali ARICI Ali ARICI

Kaymakam Memiş mesajında şu ifadeler yer verdi; “ Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bir Ramazan Bayramını daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız.

 

Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar; eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir.

 

Bayramın bu güzel atmosferini yaşadığımız bu günlerde maalesef bir çok ülkede iç karışıklıklar, baskı, şiddet ve terör olayları sebebiyle müslüman kardeşlerimiz bir takım sıkıntılar yaşamakta. Temennimiz bayramın bu rahmet ikliminde bu sorunların bir an önce son bulmasıdır.

 

Bu duygularla, başta Geyveli hemşerilerimiz olmak üzere tüm halkımızın mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularla tebrik ediyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu bayramlara hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum".

Geyve Haber 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs