Geyve Seçime Hazır

Geyve'de 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili seçimlerinde görev yapacak sandık başkan ve memur üyelere seminer verildi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve İmam-Hatip Lisesi salonunda düzenlenen seminere Geyve İlçe Seçim Kurulu başkanı Hakim Göknur Kavak Kulğı, İlçe Seçim Müdürü Tahir Aslan, memur Sinan Kaplan, Adem Top, sandık başkanları ve memur üyeler katıldı. 

Geyve İlçe Seçim Kurulu başkanı Hakim Göknur Kavak Kulğı, İlçe Seçim Müdürü Tahir Aslan, başkan ve üyelerin görevlerini layıkıyla yapacaklarına inandığını söyledi. 

Görsel destekli sunumda; Sandık Kurullarının görev ve yetkileri, sandık çevresi ve alanında bulunabilecekler, düzenin sağlanması, yapacakları işlemler, oy kullandırılması, kullanılan oyların tasnifi, engelli ve hastaların, okuma yazma bilmeyen seçmenlerin ve yatalak seçmenlerin oy kullanmaları, sayım ve döküm tutanağının düzenlenmesi ve ilan genelgesi konusunda eğitim verildi. 

Seçimin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde gerçekleşebilmesi için yapılması gereken konular anlatıldı.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs