Eşme Kuran Kursunun Temeli Atıldı

Geyve’de yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak Diriliş hafızlık Kuran Kursunun ardından bir Kuran eğitim merkezinin temeli daha atıldı.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Eşme Ebed Vakfı tarafından yaptırılan Kuran Kursu inşaatının temel atma töreni kalabalık bir cemaatle birlikte dua ve tekbirlerle yapıldı.

Eşme mahallesinde inşaat alanında düzenlenen törene; Kaymakam İlyas Memiş, Belediye başkanı Murat Kaya, Milletvekili adayları Ekrem Yüce, Kenan Sofuoğlu, Ak parti ilçe başkanı Abdullah Özdemir Yüce, Sehit Kaykamam Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk Hocaefendi, İsmailağa Sakarya Sorumlusu Cevat Karadağ ile çok sayıda Geyveli vatandaş katıldı.

Kuran tilavetiyle başlayan program, Kaymakam İlyas Memiş, belediye başkanı Murat Kaya, Eşme Köyü İmam hatibi Ahmet Taşçı ve Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk’ün yaptığı konuşmaların ardından yapılan dualar ve kurban kesimiyle sona erdi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs