Geyve Halk Eğitim Müdürlüğünden Yıl Sonu Sergisi

Geyve Kaymakamlığı, Halk Eğitim Müdürlüğünün kursiyerlerinin hazırladığı el emeği, göz nuru ürünlerden oluşan yıl sonu sergisi davetlilerin beğenisini topladı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

KATILIM ÇOK OLDU

Geyve Saygın Tesislerinde üç gün devam edecek olan yıl sonu serginin açılışına; İlçe kaymakamı İlyas Memiş ve eşi, belediye başkanı Murat Kaya ve eşi, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nevin Akyel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan ve eşi, İlçe Seçim Kurulu başkanı Hakim Göknur Kavak Kulğı, Eğitim Bir-Sen başkanı Hasan Hüseyin Kuşun, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programa Geyve Halk Eğitim Müdürü Mustafa Doğan, müdür yardımcıları Gürol Can ve Feride Yılmaz, usta öğretici öğretmenler ile kursiyerler ev sahipliği yaptı.


GEYVE HALK EĞİTİMİN BAŞARI ÇITASI YÜKSEK

Yıl sonu sergisinin açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Müdürü Mustafa Doğan özetle şunları söyledi: Halk Eğitim Müdürlüğümüzün faaliyetlerini her zaman destekleyen İlçe Kaymakamımız Sayın İlyas Memiş'e, belediye başkanımız Sayın Murat Kaya'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Doğan'a, okul müdürlerine, öğretmen arkadaşlarıma ve bir birinden güzel eserler yaparak sergiyi açan kursiyerlerimize teşekkür ederim.

2017-2018 eğitim yılında açmış olduğumuz 236 mesleki ve genel kursumuza 3535 kursiyer katılmıştır. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızın eşleri Emine hanımın himayesinde başlatılan okuma yazma kursunda 232 kursiyer belge almayı hak etti.

Açık öğretime kayıtlı 1622 öğrenciye hizmet verdik.

Karate branşında da başarılıyız. Sporcularımız dünya gençler karate turnuvasında bir tane üçüncülük, Balkan turnuvasında üç tane 3.'lük, Türkiye genelinde bir tane birincilik,, altı tane üçüncülük madalyası kazandı. 

Böylece sporcu gençlerimiz ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ettiler. Kendilerini tebrik ediyor, yıl sonu sergimizin açılışını onurlandıran siz davetlilere teşekkür ediyorum.


GEYVE HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ÖVGÜLER YAĞDI

Geyve belediye başkanı Murat Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve Geyve kaymakamı İlyas Memiş de yaptıkları konuşmalarda İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu güzel faaliyetlerden dolayı tebrik edip başarılarının devamını dilediler.


ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU

Geyve Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerler arasında tatlı yarışması düzenledi. Bu yarışmada dereceye giren kursiyerlere çeşitli hediyelere verildi.

1. Aslı Karadağ-ev baklavası

2.Dilek şirin- ev baklavası,

3.Aslı Karadağ-şekerpare


EL EMEĞİ, GÖZ NURU ŞAHESERLER

Geyve kaymakamı İlyas Memiş ve eşi, belediye başkanı Murat Kaya ve eşi, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nevin Akyel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan ve eşi, İlçe Seçim Kurulu başkanı Hakim Göknur Kavak Kulğı, Eğitim Bir-Sen başkanı Hasan Hüseyin Kuşun ve okul müdürleri bir birinden güzel el emeği, göz nuru eserlerden oluşan sergiyi gezdiler. Kurs öğretmenlerine ve kursiyerlere teşekkür ettiler.

Halk eğitim Müdürlüğü, davetlilere meyve, kurabiye ve çay

ikramında bulundu.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Mustafa DOĞAN Geyve HEM

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs