Çocuklar Camileri Şenlendirdi

Camiler, Kur’an ahlakıyla büyümek isteyen çocukların sesleriyle şenlendi.
Ali ARICI Ali ARICI

 “Camide Çocuk Sesi Vatanımın Neşesi” sloganıyla başlatılan Kur’an Kurslarına Geyve’de de büyük ilgi görüyor. Geyve’de 2 bin 533 otuz öğrenciye Kur’an-ı Kerim ve maneviyat eğitiminin verilmesi hedefleniyor.

 Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl "Camide Çocuk Sesi Vatanımın Neşesi" sloganıyla açılan yaz Kur'an kursları sayesinde, camiler çocuk sesleriyle şenlendi. Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl "Camide Çocuk Sesi Vatanımın Neşesi" sloganıyla 25 Haziran'da başlatılan Kur'an kursları, 17 Ağustos'a kadar sürecek. Geyve’de, camilerde açılan kurslarda çocuklar, yaz boyunca Kur'an-ı Kerim'i en güzel şekilde öğreniyor.

Geyve’de 73 cami, 25 Kur'an kursu merkezde yaz Kur'an kursları açıldı.Geyve İlçe Müftüsü Ali Erhun, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde 119 eğitmen eşliğinde Geyveli vatandaşlara hizmet sunduklarını belirtti. Erhun, "Hedefimiz, her yıl kurslara gelen çocuk sayısını artırmak. Çocuklarımız Kur'an bülbülü olsunlar. Kur'an ahlakıyla büyüsünler. Çocuklarımızı olumsuz alışkanlıklardan ve bağımlılıktan kurtarabilmek için din ve maneviyat eğitimi kaçınılmazdır. Bu ortak değerlerimizdir. Bu memleket maneviyatla yükselmiştir. Bundan sonra da yükselecek. Bunun için katılımların daha fazla olmasını hemşehrilerimizden istiyoruz" dedi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs