!5 Temmuz Şehitlerini Anma Programı Düzenlendi

Geyve İlçesinde ” 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü ” etkinlik programı çerçevesinde r program düzenlendi

Ali ARICI Ali ARICI

15 Temmuz 2016 Darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımızın aziz ruhları için Cuma namazından önce İlçe Müftülüğü tarafından Merkez Sinanbey Camii’nde anma programı gerçekleştirildi.


Cuma Namazı öncesinde, 15 temmuz Şehitleri için okunan Kur’an-ı Kerim hatimlerinin duaları yapıldı. İlahiler, kasideler okundu. İlçe Müftüsü Ali Erhun kısa vaazında, 15 temmuzun dini açıdan önemini açıkladı ve nedenleri konusunda açıklamalarda bulundu ve din adamlarına, vatandaşlara düşen görevleri anlattı. Hutbe konuşmasında da Müftü Erhun aynı konulara değindi.


Program sonrasında Geyve Belediyesi tarafından vatandaşlara pilav ve ayran ikram edildi. Pilav ikramı sonunda Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; 15 Temmuz Şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz adına okunan Hatimlerin duasını Merkez Camiinde yaptık. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Cuma namazı sonrası belediyemiz tarafından ikramda bulunduk. Allah kabul eylesin, dedi.

Geyve haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs