Tuzla Mahallesinde Şehitler İçin Hayır Pilavı

Sakarya ili Taraklı ilçesine bağlı Tuzla mahallesinde 15 Temmuz saldırılarında şehit düşenler için program düzenlendi.

Ali ARICI Ali ARICI

Tuzla mahallesinde düzenlenen 15 Temmuz şehidleri için düzenlenen etkinliğe çok sayıda halk katıldı. Şehitler için kur'an tilaveti ve dua'dan sonra pilav ve ayran ikram edildi.

Geyve Tuzlalılar Dernek Başkanı Musa Yıldız: "Türk milleti hakikaten 15 Temmuz'dan sonra kilitlendi, demokrasi ve özgürlüğü korumak için oylarıyla seçip parlamentoya yolladığı milletvekilleri için hükumetini, Cumhurbaşkanını korumak için tankların altına yattı, kurşunlara göğsünü siper etti. Ben bundan dolayı tüm Türk milletini ı meydanları boş bırakmayıp darbeye karşı çıktıkları için yürekten kutluyorum. Terör olaylarına karşı mücadele eden güvenlik güçlerimiz vardı. Neydi bunlar Jandarma Özel Harekat ve Polis Özel Harekattı. Bu darbe girişimi ile şimdi de Halk Özel Harekatını da kazandık.Gerçekten halk tankları, topları durdurdu, uçakları helikopterleri püskürttü. Bu darbeci bozuntuları henüz Türk milletini tanıyamamış. 7 düvele karşı Çanakkale'yi geçilmez yapmış bu millet. Çanakkale ruhu dimdik ayakta ve darbeyi de bu ruhla engelledi" dedi.



#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs