Geyvespor’un Rakipleri Belli Oldu


İlçemizi Süper Amatör liginde temsil edecek Geyvespor’un rakipleri belli oldu.Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak Süper Amatöre çıkan Geyvespor 2018-2019 amatör futbol sezonunda A grubunda mücadele edecek.

Ali ARICI Ali ARICI

Süper Amatör Lig’de gruplar belli oldu.


Sakarya Süoer Amatör Lig’de 2018-2019 sezonu öncesinde gruplar belli oldu. Kura çekimi sonrasında 24 takım iki ayrı gruba ayrıldı.Son sırayı alan üç takım 1. Amatör kümeye düşecek. Sezon sonunda her iki grupta ilk 3 sırayı alan toplam 6 takım Play Off’ta kozlarını paylaşacak. Tek devreli oynanacak olan müsabakalar sonunda ilk sırayı alan direkt olarak BAL’a çıkarken 2. olan takım ise BAL ikincisiyle baraj maçı oynayacak. 


Süper Amatör Liginde Grupların belli olduğu bugün ASKF deki fikstür çekimine katılan Geyvespor Başkanı Erdinç Tuna; teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini belirtirken, yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.


Başkan Tuna “2018-2019 sezonunda başta ilçemiz Geyve olmak üzere, tüm Sakaryada ki amatör spor kulüplerine başarılar dilerim. Dilerim yeni sezonumuz kazasız belasız, fair play çerçevesinde, dostça ve heyecanlı mücadelelere sahne olur.Yeni sezon tüm kulüplerimize hayırlı uğurlu olsun. Sakarya amatör futbol ailesi olarak İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz” ifadelerini kullandı.


İŞTE GRUPLAR

A GRUBU B GRUBU

1 – Aşağı Kirazca 1 – A.Kalaycıspor

2 – Harb-İş 2 – Arifiyespor

3 – T.Demirspor 3 – Kışlaçayspor

4 – Alaağaçspor 4 – Harunustaspor

5 – As Akyazı 5 – Erenlerspor

6 – Hendek Dereköy 6 – Akova Barışspor

7 – Harmanlıkspor 7 – Adapazarıspor

8 – Karasu Yalı 8 – Karasu Güven

9 – Kocaali Sahil 9 – Kocaalispor

10 – Geyvespor 10 – Pamukova 1968

11 – Sapanca Gençlik 11 – S.Kırkpınarspor

12 – Söğütlüspor 12 – Ferizlispor

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs