Bağlarbaşı Mahallesinde Asfalt Sevinci

Büyükşehir Belediyesi Geyve’ye bağlı Bağlarbaşı Mahallesinde 2 bin 500 metrelik güzergahı sıcak asfaltla buluşturdu.

Ali ARICI Ali ARICI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçede gerçekleştirilen asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Geyve’nin Bağlarbaşı Mahallesinde 2 bin 500 metre uzunluğunda ki arter yeni yüzüne kavuşturuldu. Yapılan açıklamada, “Geyve Bağlarbaşı Mahallesi’nde 2 bin 500 metre uzunluğunda ki güzergahı 2 bin 500 ton sıcak asfalt kullanarak yeniledik. Mahallemize hayırlı olsun. İnşallah asfalt çalışmaları programımız dahilinde devam edecek” ifadelerine yer verildi.


Hizmet teşekkürü


Bağlarbaşı Muhtarı Hakan Özbağ ise, “SASKİ’nin gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde içmesuyu şebekelerimiz yenilendi. Böylelikle mahallemizin su sıkıntısı giderilmiş oldu. Şimdi ise yollarımız sıcak asfaltla buluştu ve bu konudaki problemlerimiz de ortadan kalktı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na ve ekibine şahsım ve mahalledeki vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs